Zo voorkomt u problemen met belangrijke douanedocumenten

Een leek zou het misschien niet verwachten, maar er zijn honderden verschillende douanedocumenten in omloop. Want ieder land heeft zo zijn eigen regels. Dat betekent ook dat een internationaal transport vaak veel meer vereist dan alleen een invoeraangifte of een uitvoeraangifte. Maar hoe komt u er nou achter welke papieren er precies voor uw transport vereist zijn? Heel simpel: laat het over aan een expert. Dat kost misschien wat, maar dat zijn kosten die al snel zijn terugverdiend in levertijd en zorgeloosheid. En dat is veel meer waard dan een kleine rekening.

Nu is het dus zaak om een expert te vinden die alle douanedocumenten van over de hele wereld kent. Dat klinkt misschien als een onmogelijke opgave, maar het antwoord is eigenlijk heel gemakkelijk. TTS Customs in het Twentse Rijssen beschikt namelijk over een team van deskundigen die jarenlange ervaring hebben in het internationale transport. Daarmee lukt het ze altijd om de invoeraangifte of uitvoeraangifte voor u te verzorgen. Maar dus ook om alle andere papieren op tijd bezit te krijgen. En omdat ze ook transporten aanbieden, kunnen ze zelfs al het logistieke werk van u overnemen.douanedocumenten

De douanedocumenten zijn binnen een dag geregeld

Tot slot is er natuurlijk nog een belangrijk laatste facet, namelijk de tijd die het kost om alle papieren voor elkaar te maken. Voor een invoeraangifte of een uitvoeraangifte kan dat namelijk heel simpel zijn, maar voor veel andere papieren ligt dat anders.

Door een expert als TTS Customs aan het werk te zetten hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Door hun jarenlange ervaring lukt het ze altijd om de documenten binnen enkele uren of dagen klaar te hebben. Zo loopt uw transport nooit vertraging op, en komt het ook nooit stil te staan bij een douanepost. Wat de bestemming van uw goederen ook is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *