Bespaar geld met uw air waybill

Zoals bij iedere vorm van transport een transportbrief nodig is, zo kent luchtvracht de air waybill. Logisch ook, want een vervoerder wil graag weten wat er in zijn laadruim terechtkomt, en de douane wil graag weten wat er het land binnenkomt. Tot zover niets geks uit de wereld van het luchttransport. Maar wat wel bijzonder is, is dat deze brief op verschillende manieren kan worden uitgegeven. En elke manier wordt gebruikt op zijn eigen manier. Maar een ding is altijd zeker: als hij goed wordt samengesteld, kan hij u flink geld besparen. En dat wilt u natuurlijk horen.

Een air waybill is een document waar u waarschijnlijk nog nooit van gehoord heeft. Niet zo gek ook, want de wereld van de luchtvracht is er eentje voor echte kenners. Daarom is het ook belangrijk om uw luchttransport in de toekomst door een echte expert te laten uitvoeren. De kans is immers te groot dat er anders iets mis gaat. En dat kan voor flinke vertragingen zorgen.air waybill

Maar een luchtvrachtbrief betekent meer: als een aantal zendingen wordt gecombineerd, dan kunt u vervoeren tegen flink lagere tarieven. In dat geval wordt de air waybill afgegeven door de consolidator, die er een house air waybill van maakt. Dat klinkt allemaal lastig, maar zorgt voor lagere kosten. En dat is alles wat u hoeft te weten.

Spendeer zelf geen tijd aan een air waybill

De korte tijd die u nodig heeft gehad om deze tekst over luchttransport te lezen, is al langer dan de tijd die u nodig heeft voor het realiseren ervan. Tenminste, als u kiest voor luchtvracht van TTS Transair. Dat bedrijf neemt namelijk de hele logistieke keten van u over, zodat u aan een telefoontje genoeg heeft. Dat betekent dat ze ook alle douanezaken en de overslag van uw zending voor hun rekening nemen. Zo komt u de afspraken met uw klanten altijd na, zonder dat u onnodige kosten hoeft te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *