Containertransport: ook handig bij kleine ladingen

Wie de term containertransport hoort, denkt waarschijnlijk direct aan het vervoeren van grote hoeveelheden goederen per schip. Maar de waarheid is dat in veel van die containers helemaal geen grote zendingen zitten. Transport per schip is namelijk ideaal om meerdere transporten met elkaar te combineren. En daarmee kunt u veel geld besparen. Hoe u dat doet? Dat leggen we u hier graag uit. Maar vergeet vooral niet om even op de site van TransHeroes te kijken, want zij zijn de sleutel naar een internationaal transport van topklasse.

Heeft u wel eens van groupage gehoord? Dat is een vorm van internationaal transport waarbij meerdere zendingen worden gebundeld, zodat er veel efficiënter gewerkt kan worden. Een transport per schip is daar een heel goede mogelijkheid voor, omdat er veel ruimte is bij een containertransport.containertransport

Maar nu zult u zich afvragen: hoe kom ik er nou achter wie er nog meer een transport naar een bepaalde bestemming nodig heeft. Goede vraag, maar die hoeft u zelf niet te beantwoorden. De waarheid is namelijk dat TransHeroes uit Rijssen uw zending kan combineren met die van anderen. En zo zijn ze een van de weinige vervoerders die geld voor u besparen, in plaats van dat ze u geld kosten.

Bereik snel uw bestemming met het containertransport

Wat de eindbestemming van uw internationaal transport ook is, deze experts kunnen hem voor u bereiken. De kans is groot dat het een transport per schip wordt, want die kosten relatief gezien het minste. En daar is u natuurlijk veel aangelegen.

Bovendien kunnen ze u bij een containertransport ook veel andere zaken uit handen nemen. Zaken waar u vooraf waarschijnlijk niet eens aan zou hebben gedacht. Douanepapieren bijvoorbeeld, die bij nagenoeg elke bestemming buiten Europa nodig zijn. U merkt al dat TransHeroes een zeer deskundige partner is, maar die reputatie willen ze u ook graag zelf waarmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *