DAF Trucks: oerdegelijk, maar toch vernieuwend

Als een van de grootste producenten van trucks, mag Nederland trots zijn op DAF Trucks. En dat is ook wel te merken. Want maar liefst een van de drie trucks die in Nederland op kenteken wordt gezet is een DAF.  Wilt u dus een nieuwe truck kopen, dan is de kans groot dat u op zijn minst voor een DAF gaat kijken. Maar hoe kan het eigenlijk dat er in Nederland zoveel trucks worden geproduceerd? Dat leggen we u hier graag uit.

Dat Nederland een echt transportland is, hoeven we niemand uit te leggen. Daarom is het ook logisch dat een nieuwe truck kopen iets is waar veel Nederlandse ondernemers zich mee bezig houden. Daarbij hebben ze de keuze uit auto’s van over de hele wereld. Maar, chauvinistisch als we soms zijn, in veel gevallen komen we toch weer op een ‘ouderwetse’ DAF Trucks auto uit.DAF Trucks

Dat is ook niet zo gek, aangezien het door de familie Van Doorne gestichte bedrijf al bijna een eeuw lang een reputatie hoog te houden heeft. Eentje waarin duurzaamheid, kracht en vernieuwing een belangrijke rol spelen. Want dat is waar DAF Trucks voor staat.

Het innoverende vermogen van DAF Trucks

Wilt u een nieuwe truck kopen, dan zijn er verschillende factoren om op te letten. De prijs is er natuurlijk één, maar ook de vele veiligheidssystemen spelen een belangrijke rol. En juist daarin weet DAF zich regelmatig te onderscheiden.

En omdat ze bij DAF Trucks weten dat u uw voertuig helemaal zelf wilt kunnen samenstellen, hebben ze daar hun productie op ingericht. Zo wordt een truck bij DAF pas gebouwd als er een besteld is. Zo krijgt u altijd precies de truck die u wenst. Om de duurzaamheid van de voertuigen te bewijzen is DAF Trucks momenteel op zoek naar de oudste, nog rijdende DAF. En daarbij zijn al auto’s uit de jaren ’80 aangemeld. Over kwaliteit hoeft u zich bij deze Nederlandse leverancier dus geen zorgen te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *