Dagelijks een transport naar de Canarische Eilanden

Wie een transport naar de Canarische Eilanden nodig heeft, zal begrijpen dat het logisch is om eerst een transport naar Spanje op te zetten. Van daaruit is het namelijk heel gemakkelijk om vervolgens direct een van de eilanden te bereiken. Maar hoe zorgt u er nou voor dat uw transport naar Tenerife door slechts een partij behandeld hoeft te worden? Dat kan heel simpel zijn: gewoon zakendoen met BTA International uit Rijssen. We leggen hier graag uit wat daarvan de voordelen zijn.

Om een transport naar de Canarische Eilanden vlot te laten verlopen moet u een ding niet doen: alles zelf willen regelen. U verwacht waarschijnlijk veel geld te kunnen besparen, maar in de werkelijkheid zal het u veel meer kosten. Beter kunt u zoeken naar een expert op het gebied van transport naar Spanje, omdat deze vermoedelijk ook wel een transport naar Tenerife voor u kan regelen.transport naar de Canarische Eilanden

In Rijssen zit een vervoerder die al jarenlang niets anders doet dan transporten naar Spanje en Portugal opzetten. Een van de eilanden bereiken is voor hen dan ook totaal geen probleem. En het enige dat u hoeft te doen is even uw wensen doorgeven, dan regelen ze vanzelf het meest efficiënte transport.

Verlies geen tijd met een transport naar de Canarische Eilanden

Wat ze doen is het volgende: een van hun vaste vervoerders zal direct onderweg gaan met een transport naar Spanje. Vervolgens wordt direct het transport naar Tenerife geregeld, zodat u geen uur verliest.

Als uw transport in Spanje is aangekomen kan er bovendien altijd binnen enkele dagen worden overgeslagen naar een van de eilanden. Natuurlijk betaalt u in dit hele proces maar een factuur. En wilt u bijzondere goederen vervoeren, waarvoor speciale papieren nodig zijn, dan regelt BTA International die ook gewoon voor u. Zo ziet u maar dat er geen betere dienstverlener te wensen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *