De vele voordelen van lid zijn van TLN

Er zijn maar weinig organisaties die zo goed voor uw belangen opkomen als TLN. Niet voor niets staan ze bekend als de grootste belanghebbende in de wereld van transport en logistiek in Nederland. Maar ze weten niet alleen veel van alle transportregels, maar ook van vervoer van gevaarlijke goederen. En daarmee kunnen ze u op ieder gewenst moment adviseren. Over de te nemen routes, voordelen van bepaalde douanezaken en nog veel meer. Genoeg redenen dus om lid te worden van deze organisatie. Want wie een keer op de site kijkt weet waarom.

Bij TLN op de site vind je alle informatie die je nodig hebt over internationale transporten, recente ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, en natuurlijk over de nieuwste voertuigen. Op die manier weet je zeker dat je alle transportregels kent voordat je op pad gaat. En natuurlijk ook dat al je personeel op de hoogte is, of in ieder geval kan zijn. Want mocht er een keer een probleem zijn en je weet iets niet zeker, dan kun je altijd zeggen dat ze even op de site van deze organisatie hadden moeten kijken. Bijvoorbeeld als er sprake is van vervoer van gevaarlijke goederen. Want dat doet u misschien wel elke dag.tln

Duizenden mensen zijn elke dag blij met TLN

Dat TLN al jarenlang bovenaan alle lijstjes met betrouwbare adviseurs staat is niet vreemd. Want niet alleen als belangenbehartiger, maar ook als allround adviseur van de transportwereld is deze organisatie een gevestigde naam.

En dat is maar goed ook, want hoe bleef u anders op de hoogte van alle nieuwe transportregels. Het zijn er zo veel dat we zeker weten dat ook u soms wel eens een beetje in de war bent. En dat is helemaal niet erg, maar het is wel fijn om op zo’n moment ergens op te kunnen terugvallen. Net als bij het vervoer van gevaarlijke goederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *