Deze douanepapieren maken uw transport tot een succes

Douanepapieren zijn een van de zaken die bij een internationaal goederenvervoer vaak worden vergeten. Niet door een expert natuurlijk, maar wel door partijen met weinig ervaring. Een expert hoef je juist helemaal niet uit te leggen hoe groot het belang van douanedocumenten is. Het is daarom verstandig om een customs expert in de arm te nemen die uw transporten begeleidt. Op die manier komen uw goederen altijd snel langs de douane en voorkomt u vervelende vertragingen. Want dat is natuurlijk het laatste waar u op zit te wachten.

Een organisatie als TTS Customs heeft ervaring met alle soorten douanepapieren die er ter wereld maar gevraagd kunnen worden. En dat is nogal een groot aantal. Want wat u zich misschien helemaal niet realiseert is dat er in ieder land andere papieren gevraagd kunnen worden. Hoewel de meeste standaard douanedocumenten namelijk wel uniform zijn, heeft iedere overheid zijn eigen wensen.douanepapieren

In de customs papieren staan bijvoorbeeld gegevens over de herkomst van uw goederen, over de vervoerder en natuurlijk over de bestemming. Op die manier krijgt een douanedienst altijd een goed inzicht in wat er vervoerd wordt. Dat is van belang omdat er landen zijn die niet willen dat bepaalde producten de landsgrenzen binnenkomen.

Voorkom problemen met uw belangrijkste douanepapieren

Omdat u zelf geen inzicht heeft in welke papieren allemaal gevraagd worden bij een transport, kan TTS Customs alle douanedocumenten voor u verzorgen. Het enige dat u hoeft te doen is even doorgeven wat u wilt vervoeren en wat de bestemming is. Vervolgens weten zij precies wat er allemaal nodig zal zijn.

En dat lijkt misschien alleen maar extra kosten met zich mee te brengen, maar dat is beslist niet waar. Heeft u bijvoorbeeld berekend wat het kost als uw zending drie dagen bij een douane blijft staan? Dat is veel duurder. Een kleine investering in customs laat zich dus snel terugbetalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *