Dat er bij uw transport douanedocumenten komen kijken is natuurlijk geen verrassing. Maar toch weten veel ondernemers niet hoe belangrijk deze papieren kunnen zijn bij het opzetten van een succesvol transport. Sterker nog: als u niet de juiste douanepapieren heeft kan uw lading de eindbestemming helemaal niet bereiken. Daarom leggen we hier uit waarom het belangrijk is om te kiezen voor een vervoerder met een eigen customs afdeling. En zo’n vervoerder is dichterbij dan u misschien denkt.

In het Twentse Rijssen zit namelijk een organisatie die elke transport voor u kan opzetten. Over de weg, door de lucht, per spoor of over water: geen bestemming is onbereikbaar. Daarbij hebben ze natuurlijk veel kennis opgedaan over douanepapieren, en hebben ze inmiddels hun eigen customs afdeling opgezet.douanedocumenten

Daar zitten allemaal mensen die precies weten welke douanedocumenten nodig zijn voor een bepaald transport. En dat is voor u heel handig. Want zo nemen ze u niet alleen het vervoer van uw kostbare goederen uit handen, maar ook alle randzaken. En dat is natuurlijk precies waar u naar op zoek bent.

Ook douanedocumenten verkrijgen zonder een transport

Maar het is natuurlijk ook heel goed voorstelbaar dat u zelf een transport regelt. Ook in dat geval kunt u bij TTS Customs terecht. Want ze regelen namelijk ook al uw afzonderlijke douanepapieren. Of het nou gaat om een invoer aangifte, een uitvoer aangifte of oorsprongsdocumenten, alles is in een mum van tijd geregeld.

Op die manier weet u dus altijd zeker dat u over de papieren beschikt die voor uw transport vereist zijn. En dus ook dat uw lading nooit meer wordt tegengehouden door de douane, omdat het papierwerk niet in orde is. Waar een customs afdeling al niet goed voor is. En het mooie is: als u ze direct belt heeft u de eerste documenten vandaag nog in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *