Douanedocumenten ontvangt u per mail

Als ondernemer heeft u geen zin om op douanedocumenten te hoeven wachten. Toch is dat vaak wel het geval als u ze zelf wilt verkrijgen. Veel slimmer is het dus om ze door een expert te laten verzorgen. Een bedrijf dat precies weet welke douanepapieren er allemaal vereist zijn bij uw vervoer, en ook nog eens weet hoe deze ingevuld moeten worden. Een invoeraangifte bijvoorbeeld, dat bij veel transporten buiten Europa vereist is. In deze tekst leggen we u graag uit bij welke partij u altijd terecht kunt. Zo hoeft u nooit meer te wachten, en verloopt elk transport naar wens.

Over hele wereld zijn honderden verschillende douanepapieren in omloop. Daarom kan het gemakkelijk gebeuren dat u ineens voor verrassingen komt te staan bij een internationaal transport. Dat wilt u natuurlijk ten alle tijden voorkomen, want u weet ook wel dat u zonder invoeraangifte vaak een land niet binnenkomt. En dat betekent niet alleen een hoop ergernis, maar vooral ook flinke vertraging.douanedocumenten

Door de douanedocumenten door de experts van TTS Customs te laten verzorgen heeft u van dit alles geen last. Zij zijn namelijk al decennia actief in de customs en weten dus precies wat er bij welk vervoer vereist is.

Ontvang uw douanedocumenten per omgaande

Douanepapieren hebben nog iets vreemds. Altijd als u ze nodig heeft, een invoeraangifte bijvoorbeeld, dan had u ze eigenlijk al gisteren willen hebben. Om toch zo min mogelijk tijd te verliezen heeft TTS Customs daarvoor de ideale oplossing.

Als u een transport aan ze doorgeeft, en alle bijbehorende gegevens, gaan ze namelijk direct voor u aan de slag. Op die manier lukt het ze bijna altijd om de douanedocumenten nog dezelfde dag in uw mailbox te laten belanden. Zo kan uw transport ook vandaag nog vertrekken en loopt u geen enkele vertraging op. U blij, douanier blij, klant blij. En als u ziet hoe gering de kosten zijn, had u zich gewenst dat u dit veel eerder wist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *