Douanepapieren krijgt u hier per omgaande

Er zijn maar weinig dingen zo belangrijk bij een internationaal transport als de douanepapieren. Daar wordt misschien vaak een beetje licht over gedacht, maar dat is echt waar. Het komt zo: de douanier die u onderweg tegenkomt vraagt u om allerlei documenten. Kunt u die niet tonen, dan stopt hij het transport en kunt u niet verder. Het resultaat is dat uw klanten veel langer op hun zending moeten wachten en ontevreden zijn. Dat is natuurlijk wel het laatste dat u kunt gebruiken. Zorg er daarom altijd voor dat papieren als een invoeraangifte op tijd geregeld zijn.

Dat hoeft u gelukkig niet allemaal zelf te doen. Er zijn namelijk bedrijven die niets anders doen dan douanepapieren verzorgen voor klanten die dat zelf niet kunnen of willen. Dat klinkt als een extra kostenpost, maar als dit er voor zorgt dat uw zending direct langs de douanier komt is dat het geld meer dan waard.douanepapieren

Denk bovendien ook eens aan de kosten die u bespaart door zelf geen tijd kwijt te zijn aan deze zaken. Een invoeraangifte alleen al kan u uren kosten als u er geen verstand van heeft. Dat zijn toch ook dure uren als u in diezelfde tijd ook nieuwe klanten had kunnen zoeken?

Kies deze expert voor al uw douanepapieren

Nu horen we u denken: waar vind ik nou de specialist die al mijn douanepapieren moet gaan regelen. Het bedrijf die elke douanier tevreden kan houden en vertraging van mijn zendingen kan voorkomen? Nou, dat is heel simpel. In het Twentse Rijssen natuurlijk.

Daar zit namelijk TTS Customs, dat jarenlange ervaring heeft op het gebied van douanezaken. Een invoeraangifte naar een exotische bestemming is daar dus ook geen enkel probleem. En heeft u in eerste instantie alleen een vraag? Dan kunt u ook gerust contact met ze opnemen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u binnen enkele uren over uw douanedocumenten kunt beschikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *