Douanepapieren moet u te allen tijde bij u hebben tijdens een transport

Er is geen moment te bedenken tijdens een internationaal transport waarop u de douanepapieren niet bij u dient te hebben. Daarom is het ook van groot belang om altijd op tijd de invoeraangifte in uw bezit te hebben. Anders kunt u simpelweg niet vertrekken. Althans, niet zonder onderweg de douanier tevreden te stellen. En zonder tevreden douane loopt u een flinke vertraging op. Met dito kosten als  gevolg. En daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Maar gelukkig is het ook weer niet zo heel moeilijk om dat te voorkomen.

Problemen met douanepapieren voorkomen is namelijk gewoon een kwestie van de juiste personen benaderen. Dat is fijn om te weten, maar dan weet u nog niet wie die personen zijn. Het gaat in ieder geval om een professionele partij die precies weet waar een invoeraangifte aan moet voldoen.

Die personen zijn gemakkelijk te vinden. Ze zitten namelijk in Hengelo en heten TTS Customs. Dat is een bedrijf dat al jaren niets anders doet dan een douanier tevreden stellen. Niet door een leuke grap of een vriendelijke lach, maar door al uw papieren op orde te hebben. Want die klus bij een internationaal transport nemen ze namelijk graag van u over.douanepapieren

Kies voor kwaliteit bij het verkrijgen van uw douanepapieren

Als u een invoeraangifte moet doen kunt u er natuurlijk voor kiezen om er zelf mee aan de slag te gaan. Maar het is maar de vraag of dat verstandig is. Ziet de douanier namelijk één discrepantie, dan zal hij zonder pardon uw transport onderbreken. En daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Kies daarom gewoon voor een beetje hulp bij het invullen van alle douanepapieren. Want voor die hulp zitten ze in Hengelo nu al klaar. Op dit moment dus, want ze kunnen direct beginnen. En om de kosten hoeft u het ook niet te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *