Een perfect transport naar Portugal over zee

Een transport naar Portugal kan natuurlijk op allerlei manieren worden geregeld. En bij het ene transport zijn de transittijden naar Portugal nogal wat sneller dan bij het andere. Maar hoe gek het misschien ook klinkt, in heel veel gevallen zijn deze tijden helemaal niet zo van belang. Dat lijkt misschien haaks te staan op het principe van internationaal transport, maar toch is het waar. In zo’n geval zijn de kosten bijvoorbeeld belangrijker dan de levertijden naar Portugal. Als dat zo is, dan heeft deze partij het perfecte middel voor u. Met de laagste kosten en kwalitatief hoogstaand vervoer als belangrijkste kernwaarden.

Een transport naar Portugal over zee is waar we het hier over hebben. Dat klinkt misschien onlogisch, maar toch is het voor veel ondernemers de beste optie. Jammer is het alleen dat ze daar zelf helemaal geen oren naar lijken te hebben, omdat ze steevast naar de transittijden naar Portugal kijken. Deze zijn bij een zeevracht natuurlijk wel veel langer, maar daar staan andere grote voordelen tegenover. En zeg nou zelf, hoe vaak gebeurt het nou echt dat de levertijden naar Portugal voor u van doorslaggevend belang zijn. De kosten zijn toch veel vaker belangrijk?transport naar Portugal

Kies nu voor een transport naar Portugal per schip

Als u een transport naar Portugal per schip laat gaan, dan zijn er nog veel meer voordelen waar u waarschijnlijk niet aan heeft gedacht. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een veel grotere lading te laten verschepen. Dan zijn de transittijden naar Portugal ineens helemaal niet meer zo belangrijk. En wat dacht u van de kosten die maar een fractie zijn van het bedrag dat u normaliter betaalt? Dat is toch ook een reden om de levertijden naar Portugal eens een beetje op te laten lopen? Bij BTA International uit Twente weten ze dat gelukkig ook, en zijn ze in staat om tegen de laagste kosten uw goederen naar hun bestemming te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *