Een transport naar Rusland is zo wel heel makkelijk

Als een van de grootste economieën op de wereld, vragen steeds meer Nederlandse ondernemers om een transport naar Rusland. Maar als ze er zelf aan beginnen komen ze er pas achter hoe lastig het kan zijn om dat op te zetten. Heeft u ook een goederenvervoer naar Rusland nodig? Dan geven we u hier drie tips die het hele proces heel gemakkelijk maken. Op die manier kunt u nieuwe markten aanboren, zonder dat dit u energie hoeft te kosten. Wat wilt u nog meer?

Een transport naar Rusland is een flinke klus, waarbij drie factoren heel erg van belang zijn. Natuurlijk allereerst de tijd die het transport zal kosten en de prijs. De tijd die het goederenvervoer naar Rusland nodig heeft om de eindbestemming te bereiken ligt vaak vooraf af vast. Wat niet vastligt is de tijd die het kost om uw goederen onderweg te krijgen.transport naar Rusland

De prijs is een tweede factor van belang, net zoals douanezaken. U wilt natuurlijk dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Vraag daarom altijd om een gespecificeerde offerte voor uw transport naar Rusland, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bijkomende zaken bij een transport naar Rusland

Tot slot, en dat realiseert u zich misschien niet bij een goederenvervoer naar Rusland, moeten er veel randzaken geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de douanezaken. Als u goederen naar Rusland wilt brengen is de kans groot dat de douane aldaar van alles van u wil weten.

Kies daarom altijd voor een vervoerder met een eigen afdeling voor douanezaken. Op die manier heeft u altijd een vast aanspreekpunt, maar weet u wel zeker dat alles voor u geregeld wordt. En mogen we u misschien nog een tweede tip geven: kies voor TTS Quality Logistics, want dat bedrijf heeft alles in huis wat u nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *