Bespaar flink met short sea shipping

U zult er misschien niet snel aan denken, maar short sea shipping is een heel aantrekkelijke manier van vervoeren. Short shipping stelt u namelijk in staat om per schip relatief korte afstanden te laten overbruggen. En hoewel er natuurlijk snellere manieren van vervoer zijn dan zeevracht, is dit wel veruit de goedkoopste oplossing. Echt een methode van vervoer om serieus te overwegen dus. Maar waarom zou u daar trouwens zelf over nadenken? Er zijn immers ook specialisten die dat voor u kunnen doen. Daarover praten we u in deze tekst graag bij.

Veel mensen zullen nog nooit van de term short sea shipping hebben gehoord. Niet zo raar ook, want ze denken waarschijnlijk ook niet aan zeevracht als ze een transport naar Spanje of Portugal nodig hebben. Toch weten de echte deskundigen short shipping wel te waarderen. En dat is niet voor niets.short sea shipping

Denk bijvoorbeeld eens aan het belangrijkste voordeel van vervoer per schip: de transportkosten. Er is geen manier van vervoeren die zo goedkoop is als zeevracht. De ruimte op een schip is namelijk enorm en kan met vele gedeeld worden, waardoor lage kosten bijna vanzelfsprekend zijn. Zelfs bij een kleine lading.

Laat uw adviseur voor short sea shipping kiezen

Maar wie helpt u nou bij het opzetten van een short shipping transport? Nou, dat kunt u heel eenvoudig laten regelen door BTA Transport in Overijssel. Zij zijn namelijk expert op het gebied van goederenvervoer naar Spanje en Portugal. Op die manier hebben ze ervaring opgebouwd met allerlei vormen van transport. En die ervaring laten ze voor u werken.

Zo kan het dus gebeuren dat u ineens met short shipping wordt geconfronteerd, omdat deze experts merken dat dit het beste bij uw transport past. En die kans is best reëel, want een zeevracht is in veel gevallen veruit het meest efficiënt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *