Vergeet bij migratie geen invoeraangifte te doen

Komt u weer gezellig in Nederland wonen? Heel leuk, en welkom terug! Maar u merkt wel direct dat er veel papierwerk bij komt kijken. Wist u bijvoorbeeld dat u een invoeraangifte moet doen voor uw huisraad? En dat er nog veel meer douanepapieren zijn die geregeld moeten worden. En dan is dat natuurlijk nog niet eens het enige dat op uw pad komt. Laat deze documenten dan ook aan een ander over, zodat u alleen aan de leuke kanten van uw terugkeer hoeft te denken.

Net als een uitvoeraangifte, is er in Nederland een invoeraangifte nodig voor heel veel goederen. Dat is ook logisch, want een land wil nou eenmaal weten welke spullen er allemaal binnen de landsgrenzen zijn. Maar het invullen van de douanepapieren hoeft u helemaal geen moeite te kosten.invoeraangifte

Laat ze namelijk verzorgen door de experts van TTS Customs. Dan weet u zeker dat ze allemaal volledig en op de juiste manier worden ingevuld. Hetzelfde geldt trouwens als u goederen wilt exporteren en u een uitvoeraangifte nodig heeft. Wat de eindbestemming van uw lading ook is, of in de toekomst zal zijn.

Ontkom aan de noodzaak van een invoeraangifte

Zoals u bij de Belastingdienst en de Douane gewend bent, zijn er ook weer allerlei vrijstellingen en uitzonderingen bij een invoeraangifte of andere douanepapieren. Daar weten ze bij TTS Customs natuurlijk ook alles van. En ze brengen u er ook graag van op de hoogte. Net zoals de mogelijkheden van het verzorgen van een transport bij uw papieren.

Bel bijvoorbeeld gerust met uw wens voor een uitvoeraangifte of andere douanepapieren. Zijn ze eigenlijk helemaal niet nodig, dan zult u dat natuurlijk te horen krijgen. Want net als bij douanezaken geldt bij TTS Customs ook dat eerlijkheid erg belangrijk is. En daar plukt u als klant natuurlijk de vruchten van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *