Het grote geheim achter douanepapieren zijn niet de papieren

Er zijn veel mysteries rond douanepapieren, en de meeste daarvan zijn niet waar. Toch is er ook altijd een raadsel dat we maar niet de wereld uit krijgen, terwijl er wel veel mensen last van hebben. En dan niet alleen een douanier, maar mogelijk ook u als Nederlandse ondernemer. En dat willen we natuurlijk voorkomen met zijn allen. Gelukkig kan dat ook, en wel alleen maar door even deze tekst te lezen. Dan weet u de volgende keer zeker dat uw uitvoeraangifte aan alle eisen zal voldoen. En dat betekent een hoop voor het verloop van uw transport.

Het geheim rond douanepapieren waar we het hier over hebben zal u misschien verrassen. En aan de andere kant, als u er al eerder mee te maken heeft gehad juist weer helemaal niet. Waar we hier namelijk op doelen is het risico van het zelf gaan prutsen aan uw uitvoeraangifte. Er zijn nog steeds veel Nederlandse ondernemers die dat doen, maar stuk voor stuk onderschatten ze dan het belang van deze papieren. Iemand die dat nooit zal doen, en die met u ook geen mededogen heeft, is de douanier. Het enige dat u dus kunt doen is zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.douanepapieren

Laat niets aan het toeval over met uw douanepapieren

Welke douanepapieren u ook nodig heeft, er is altijd één gemene deler. En dat is dat ze allemaal tot in de puntjes ingevuld moeten zijn, omdat een douanier nooit iets door de vingers zal zien. U heeft dus de keus: neem ik het risico om zelf de fout in te gaan, of schakel ik een expert in voor een uitvoeraangifte. Wij raden u ten zeerste aan om dat laatste te doen. Als was het alleen maar om zelf snel van het werk af te zijn. Neem dus direct contact op met TTS Customs, dan is alles snel voor u geregeld.