Honderden douanepapieren in een keer binnen handbereik

Praat eens een keer met een douanebeambte, en u weet dat er op de wereld veel verschillende douanepapieren in omloop zijn. Die zijn extreem belangrijk bij uw internationale transport, want zonder de vereiste papieren laat een douanier uw zending niet verder. Daarom is het van groot belang om er zorgvuldig mee om te gaan. Bij het verkrijgen van zo’n invoeraangifte of een ander document kunt u gelukkig de hulp van echte experts inschakelen. Die zitten elke dag voor u klaar om u binnen enkele uren van de juiste papieren te voorzien.

Het belang van douanepapieren wordt door veel ondernemers nog steeds onderschat. Of misschien is het eerder een kwestie van gebrek aan kennis, want ze weten waarschijnlijk helemaal niet waar een douanier allemaal om kan vragen. Maar dat mag niet te lang duren, want dat kan op flinke vertragingen komen te staan.douanepapieren

Vergeet u bijvoorbeeld om een invoeraangifte met uw zending mee te sturen? Dan blijft uw transport aan de grens staan tot die er wel is. En dat is vertraging die u helemaal niet kunt gebruiken. Bijvoorbeeld omdat uw klant op uw zending zit te wachten, of uw eigen machines niet verder kunnen draaien zonder de goederen die onderweg zijn.

Alle douanepapieren in een keer in uw bezit

TTS Customs is gelukkig altijd dichtbij. Als u nu contact met ze opneemt, beschikt u binnen enkele uren over alle douanepapieren die uw transport vereit. Een invoeraangifte bijvoorbeeld, maar ook allerlei specifieke papieren die alleen bij uw zending of het land van bestemming horen.

Op die manier houdt u elke douanier tevreden. Maar nog veel belangrijker is dat uw klanten altijd blij met u zullen zijn, omdat ze altijd op tijd over hun spullen beschikken. Het enige dat u nu hoeft te doen is even bellen en aangeven wat, hoeveel en waar naartoe u wilt vervoeren. Daarna gaan ze direct voor u aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *