Zo is een invoer aangifte een fluitje van een cent

Iedereen die wel eens een internationaal transport heeft opgezet, weet hoeveel papierwerk erbij kan komen kijken. Een invoer aangifte bijvoorbeeld, is regelmatig vereist om goederen een bepaald land in te krijgen. Er is alleen een probleem: het vergt een hoop kennis om zulke douanepapieren op de juiste manier snel ingevuld te krijgen. En die kennis heeft u zelf waarschijnlijk niet. Laat het daarom over aan een echte expert.

Een invoer aangifte of uitvoer aangifte is een document dat aantoont wat u precies vervoert. En natuurlijk ook hoeveel, waar de goederen vandaan komen en waar ze naartoe gaan. Dat klinkt allemaal heel simpel, maar het wordt al lastiger als u zich realiseert dat elk land buiten de EU een eigen invoer aangifte kan hanteren. En voor een uitvoer aangifte geldt dat natuurlijk ook.invoer aangifte

Daarom is het ook realistisch om te veronderstellen dat er zo veel douanepapieren in omloop zijn, dat een leek het overzicht verliest. Om vervolgens dan toch alle papieren zelf in te willen vullen, kan u dus ook een flinke vertraging opleveren. Veel beter kunt u op zoek gaan naar een partij die ze voor u verzorgt.

De transporteur die ook de invoer aangifte regelt

Gelukkig hebben we een transportbedrijf gevonden met eigen customs afdeling. Dat betekent dat ze alle douanepapieren voor u klaarmaken. En dat kunnen er natuurlijk veel meer zijn dan alleen een invoer aangifte of een uitvoer aangifte.

Bovendien verzorgen ze ook het transport, de eventuele opslag of overslag van uw goederen en alle andere zaken die bij uw goederenvervoer komen kijken. En daarom ontzorgen ze u totaal. Dat is gemakkelijk, want zo heeft u al aan een telefoontje genoeg om een internationaal transport op te zetten. En omdat ze zo efficiënt werken, betaalt u ook nog eens veel minder dan wanneer u alles door afzonderlijke partijen zou laten regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *