Kijk uit met douanepapieren die niet juist zijn ingevuld

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat je erg voorzichtig moet zijn met de manier waarop je je douanepapieren wilt verkrijgen. Want er mogen dan misschien meerdere aanbieders in Nederland zijn die zeggen dat ze een douanier heel goed tevreden kunnen stellen, in de praktijk blijkt dit nog wel eens anders te liggen. En daardoor wilt u natuurlijk geen problemen krijgen. En dat hoeft ook niet. Maar gewoon een betere keuze voor degene die uw uitvoeraangifte gaan invullen. Wie dat dan moet zijn? Daarvoor hebben we hier wel een tip. En die ligt eigenlijk best voor de hand.

In het oosten van Nederland is namelijk een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van een groter concern. Binnen dat concern spelen douanepapieren een belangrijke rol, maar is het tegelijkertijd slechts een deel van de werkzaamheden. Want naar zorgen dat de douanier akkoord gaat zetten ze ook nog tientallen internationale transporten per week op. En dat zorgt voor enorm veel ervaring. Ervaring die natuurlijk van pas komt als ze uw uitvoeraangifte gaan verkrijgen. Want die is voor ieder transport verschillend, en dus moet je goed weten wat je gaat doen. Maar douanepapieren hebben voor deze experts gelukkig geen geheimen meer.douanepapieren

Profiteer van deze deskundigheid over douanepapieren

En daarvan kunt u natuurlijk profiteren. Want met een uitvoeraangifte kunt u natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar dat is niet verstandig. Sterker nog, we kennen allemaal de verhalen over transporten die daardoor veel vertraging oplopen. En dat is wel het laatste wat je wilt. Maar je weet nou eenmaal dat een douanier onverbiddelijk kan zijn. Neem daarom direct contact op met TTS Customs, en zorg ervoor dat jouw douanepapieren helemaal voor elkaar zijn. Dat kost misschien een klein bedrag, maar levert vooral heel veel rust en zekerheid op. En daar profiteert niet alleen u van, maar ook uw klant die op zijn bestelling wacht. Fijn toch?