Laat u nooit meer verrassen door douanepapieren

Douanepapieren vormen een van de belangrijkste bestanddelen van een goed internationaal transport. Er is namelijk geen douanier ter wereld die uw goederen onder de vereiste papieren zal doorlaten. Maar dat betekent niet dat het veel tijd hoeft te kosten om ze allemaal op tijd te verkrijgen. Want net als bij veel meer zaken draait het ook hier alleen om het maken van de juiste inschattingen. Die zorgen er namelijk voor dat er iemand anders is die uw invoeraangifte kan verzorgen, zodat u lekker op zoek kunt naar nieuwe klanten. Want dat is voor u natuurlijk veel belangrijker.

De douanepapieren die u alleen al binnen de EU nodig kunt hebben zijn eindeloos.  Het is zo’n lange lijst dat de kans klein is dat u ze allemaal kent. Geen probleem hoor. Dat hoeft er namelijk echt niet voor te zorgen dat u vertraging oploopt bij de volgende keer dat u goederen moet verzenden. Er is namelijk een andere manier om de douanier te behagen.douanepapieren

Een document als een invoeraangifte is namelijk heel gemakkelijk te verkrijgen via een echte specialist. We hebben het dan over een bedrijf als TTS Customs, dat speciaal ingericht is op het verkrijgen van douanedocumenten. En die toppers gaan ook graag voor u aan de slag.

Ken uw dienstverlener bij het verkrijgen van douanepapieren

Als er een douanier om papieren vraagt, dan heeft hij aan één ding een hekel: wachten. Net zo goed als dat dit voor u tijd kost, is dat voor hem natuurlijk ook zo. En hij heeft ook nog wel andere dingen aan zijn hoofd dan alleen uw invoeraangifte.

Daarom is het veel slimmer om een externe expert met uw douanepapieren aan de slag te laten gaan. Dan weet u namelijk altijd zeker dat u op tijd de juiste papieren tot uw beschikking heeft. En er is geen partij die dit beter voor u kan regelen dan TTS Customs uit het Twentse Hengelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *