Met douanedocumenten gaat u zo nooit meer de mist in

Er zijn van die dagen dat u douanedocumenten heel hard kunt gebruiken, maar u eigenlijk geen tijd heeft om ze te regelen. Nou, om eerlijk te zijn is elke dag zo’n dag. Want douanezaken regelen kost nou eenmaal veel tijd, en die tijd die besteed u natuurlijk liever aan andere dingen. Gelukkig is er altijd wel een customs expert die u zegt te willen helpen. Maar hoe weet u nou of u een verstandige keuze maakt tussen al die aanbieders? Nou, daar zullen we u een handje bij helpen. Lees even deze tekst, en u bent voor de rest van uw werkzame leven verzekerd van goede papieren.

De partij waar we hier op doelen is TTS Customs. Daar draaien we niet omheen, al is het alleen al omdat zij dat bij douanedocumenten ook niet doen. Douanezaken regelen is voor deze toppers namelijk de gewoonste zaak van de wereld. Terwijl het voor u gewoon een heel lastige klus kan zijn, zoals het dat voor veel Nederlandse ondernemers is. Want van customs hebben maar weinig mensen kaas gegeten. En daarom wordt het vaak de sluitpost van ieder transport. Maar dat is helemaal onterecht als u het ons vraagt. Want de douaniers zijn meedogenloos als de papieren niet kloppen.douanedocumenten

Bel even en al uw douanedocumenten worden vandaag nog geregeld

Gelukkig hoeft u er vanaf nu nooit meer over in te zitten. Want douanedocumenten bestelt u vanaf nu voor ieder transport bij TTS Customs. Het fijne van het uitbesteden hiervan, is dat douanezaken regelen ineens helemaal van uw takenlijstje is verdwenen. En dat is iets wat iedere ondernemer wel zou willen, maar wat lang niet iedereen durft. Maar wij beloven hier dat als er een partij is die al uw customs opdrachten vlekkeloos zal uitvoeren, het TTS Customs is. Aan deze jongens in Hengelo zouden we namelijk ook al onze eigen transporten toevertrouwen. En dat zeggen we echt niet zomaar.