Met douanepapieren kun je de hele dag wel vullen

Als je jezelf eens begint te verdiepen in welke douanepapieren er op de wereld allemaal zijn, ben je al snel de weg kwijt. Het zijn er zo enorm veel, dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Maar dat heeft een douanier nou nooit, want hij weet altijd feilloos wat er voor jouw transport allemaal vereist is. Een uitvoeraangifte bijvoorbeeld. En heb je niet alles compleet, dan weet je zeker dat je vervoer vertraging oploopt. In het ergste geval staat het zelfs dagenlang aan de grens. Lees snel verder om zo’n situatie te voorkomen.

Wat de meeste mensen niet weten is dat douanepapieren van doorslaggevend belang zijn in het succesvol zijn van een transport. Daarom is het extra vreemd dat de meeste ondernemers er pas helemaal achteraan in het proces achter komen dat er nog van alles geregeld moet worden. Een douanier is op dat moment al gepasseerd, en hij heeft uw zending tegengehouden. Bijvoorbeeld omdat de uitvoeraangifte ontbreekt. En dat had u gemakkelijk kunnen voorkomen, door even contact op te nemen met TTS Customs in Hengelo. Zij weten namelijk per omgaande welke papieren u allemaal nodig heeft, en ze verzorgen deze documenten ook nog voor u.douanepapieren

Werk samen aan de perfect ingevulde douanepapieren

Met TTS Customs als uw partner weet u zeker dat douanepapieren nooit meer voor problemen zullen zorgen bij uw transporten. Sterker nog, elke douanier zal uw zending met veel plezier en waardering inspecteren. En deze natuurlijk vervolgens ook met een warme groet laten passeren. En dat is wat u wilt. Want een goede uitvoeraangifte staat gelijk aan flinke tijdswinst. Tenminste, als u het vergelijkt met het tijdsverlies waar u tegenaan kunt lopen als de papieren niet in orde zijn. En bij ieder transport is dat verschillend, maar dagen zonder vordering is voor elk vervoer fnuikend. En dat wil je dus koste wat kost voorkomen. Nou, bij TTS Customs is dat altijd zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *