Met douanepapieren wil je niet speculeren

Als je eens wist welke douanepapieren er op de wereld allemaal in omloop zijn, dan zou je nog verbaasd zijn. Dat een douanier dat allemaal uit elkaar kan houden. Maar ze dienen wel allemaal een doel: het veilig en overzichtelijk houden van het internationale transportwezen. En dat mag best een prijs hebben. Maar wil je die prijs niet in letterlijke euro’s betalen, dan moet je iemand kennen die de invoer aangifte voor je kan verzorgen. Wie die persoon is moet je natuurlijk zelf weten, maar we kunnen je wel een handje helpen. En dat doen we graag op deze plek.

Bij een internationaal transport naar een verre bestemming moet je er in sommige gevallen niet van staan te kijken dat er tien douanepapieren nodig zijn. Papieren waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, maar waar iedere douanier wel raad mee weet.douanepapieren

Sterker nog, als zo’n document niet in orde is dan laat diezelfde persoon jouw lading niet door. En dat is natuurlijk het laatste dat je wilt. Want vertraging betekent kosten, en kosten wil je niet teveel maken. Zorg daarom altijd dat je invoer aangifte op orde is. Want daarmee voorkom je een hoop ellende.

Ontvang je douanepapieren per omgaande digitaal

Gelukkig zit er in het Twentse Rijssen een bedrijf dat voor ieder transport jouw invoer aangifte kan verzorgen. En trouwens ook alle andere papieren die je nodig hebt om je zending te laten bezorgen. Ze weten namelijk precies wat er aan de grens met een bepaald land gevraagd wordt, en hoe zo’n papier moet worden ingevuld. Geen enkele douanier stelt deze experts dus nog voor verrassingen.

En het mooie is: met slechts één telefoontje gaan ze al voor u aan de slag. En daarna krijgt u alle vereiste papieren gewoon gemakkelijk in uw mailbox. Neem dus direct contact op en regel douanepapieren nooit meer zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *