Neem een voorsprong met uw invoeraangifte

Bij een internationaal transport zijn documenten zoals een invoeraangifte van onschatbare waarde. Een expert weet dat, maar iemand die voor het eerst aan de slag gaat natuurlijk niet. Daarom kunt u met douanedocumenten al heel snel een voorsprong nemen op de concurrentie. Zo bent u ze te snel af en lukt het u om een belangrijke offerte binnen te slepen. Maar ook als u douanepapieren nodig heeft om een routinetransport te regelen is het handig om een expert in de arm te nemen. Zij zorgen er namelijk voor dat u zich ergens anders op kunt richten.

Een invoeraangifte is een papier dat bij veel transporten nodig is. Bijvoorbeeld omdat de goederen naar een land moeten waarmee geen vrijhandelsverdrag is afgesloten, en dus bij de douane altijd bekend moet zijn wat het land binnenkomt. In dat geval zijn douanedocumenten van onschatbare waarde, want ze kunnen veel vertraging voorkomen.invoeraangifte

Het is dan ook niet goed te begrijpen dat veel ondernemers nog altijd zelf de douanepapieren willen regelen. Dat kost niet alleen veel moeite, maar brengt ook grote risico’s met zich mee. Veel handiger is het om in zee te gaan met TTS Customs. Zij regelen namelijk uw invoeraangifte binnen enkele uren, en zorgen ervoor dat uw goederen ongestuurd onderweg kunnen.

Zo besteedt u de invoeraangifte uit

Het is heel erg gemakkelijk om douanedocumenten uit te besteden. Bij dit bedrijf heeft u zelfs maar een telefoontje nodig, en ze maken alles voor u in orde. Zelfs de meest moeilijke papieren zijn mogelijk. Want het bedrijf heeft voor zo’n beetje elk land ter wereld al wel douanepapieren verzorgd, dus u stelt ze nooit voor verrassingen.

Maak het uzelf dus gemakkelijk en laat die lastige invoeraangifte direct door TTS Customs verzorgen. Dan weet u zeker dat uw transport bij de grens geen vertraging oploopt, en op tijd bij uw klant wordt afgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *