MKB Servicedesk heeft alle antwoorden voor u als ondernemer

U heeft misschien wel eens van MKB Servicedesk gehoord. Het is namelijk een organisatie die door veel middelgrote en kleine ondernemers wordt geraadpleegd. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over transportregels, of het vervoer van gevaarlijke stoffen. Maar er zijn veel meer onderwerpen waarvoor u deze organisatie kunt benaderen. En dan willen ze natuurlijk ook graag, want ze zitten er voor u en niemand anders. Daarom benadrukken we hier graag de toegevoegde waarde van de servicedesk. En kende u ze nog niet, dan weet u nu in ieder geval waar u te rade kunt gaan als u een vraag heeft.

Bij MKB Servicedesk werken allemaal enthousiaste medewerkers die klaar zitten om elke vraag die u maar kunt bedenken te beantwoorden. En dat kunnen er in theorie vele duizenden zijn. Want u kunt dan wel zeggen dat ondernemen vooral leuk is, we weten allebei dat er ook veel nieuwe zaken op uw weg komen. En dan is het fijn om een organisatie te hebben die u belangeloos kan helpen.

Veel vragen bij MKB Servicedesk gaan over de transportregels die in Europa gelden. Niet zo gek ook, want ze veranderen nogal eens. En ze zijn bovendien niet eens allemaal voor elk land hetzelfde. Niet zo raar dus dat u soms wel wat advies kunt gebruiken

MKB Servicedesk geeft u ook advies over uw lading

Maar ook in het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn ze gespecialiseerd. En dat is handig, want vervoer van gevaarlijke stoffen is aan steeds meer regels gebonden. Terecht natuurlijk, want u wilt geen gevaar vormen voor uzelf, de omgeving of het milieu. Bovendien wilt u niet aan onverwachte boetes worden blootgesteld, want u besteedt uw inkomsten liever aan zinnige dingen. Neem dus vooral contact op met deze organisatie, zodat MKB Servicedesk al uw vragen kan beantwoorden. Want dat is wat ze het liefste doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *