Naar dit transport naar Albanië heeft u zelf helemaal geen omkijken

Een transport naar Albanië, daar had u een jaar geleden niet over kunnen dromen. Sterker nog, een week geleden had u nog geen idee dat u het nu al nodig zou hebben. Maar niets is minder waar, er is een goederenvervoer naar Albanië in aantocht. Tenminste, als alles goed geregeld wordt. Want anders komen uw spullen natuurlijk nooit op hun bestemming. Maar voor al dat soort zaken, en opslag en overslag van goederen, is er gelukkig een betrouwbare partner. Eentje die alles voor u uit handen neemt. En als u nu even verder leest, merkt u direct wie dat is.

We hebben het hier natuurlijk over TTS QL uit Hengelo, het bedrijf dat al menig transport naar Albanië heeft geregeld. Misschien niet voor u, maar wel voor tientallen andere Nederlandse ondernemers. En het is precies die ervaring met een goederenvervoer naar Albanië waar u van kunt profiteren. Want u hoeft helemaal niets zelf te regelen. Het enige dat u hoeft te doen is even laten weten wat u wilt vervoeren en wat de eindbestemming is. Vervolgens krijgt u binnen een half uurtje een persoonlijke offerte in de mail. Gemakkelijker wordt het echt niet. En dat kan simpelweg ook niet, zeker niet als ze ook nog eens uw opslag en overslag regelen.transport naar Albanië

Laar uw hele transport naar Albanië verzorgen

Een transport naar Albanië hoeft u dus niet meer te kosten dan een telefoontje. Maar dan zal het zeker wel erg duur zijn? Nee hoor, beslist niet. En dat komt omdat TTS zelf geen auto’s heeft die het goederenvervoer naar Albanië kunnen verzorgen. Is dat verwarrend? Daardoor zijn ze in staat om te putten uit een groot netwerk aan vervoerders, zodat er altijd wel eentje klaarstaat op het moment dat u hem nodig heeft. Net als met opslag en overslag, want dat regelen ze wel in eigen beheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *