Zoek de hoogte op met een transport naar Zwitserland

Hoewel de afstand te overzien is, is een transport naar Zwitserland toch een lastige klus. Daarbij kunt u als Nederlandse ondernemer wel wat hulp gebruiken. Want weet u bijvoorbeeld welke douanepapieren er allemaal nodig zijn voor uw goederenvervoer naar Zwitserland? En welke andere douanezaken er allemaal geregeld moeten worden? Als het antwoord op deze vragen ‘nee’ is, dan is het handig om hulp in te schakelen. En door deze tekst te lezen kunt u dat doen zonder extra kosten te maken voor uw vervoer. Lees dus snel verder en profiteer!

De meeste kennis over een transport naar Zwitserland vindt u bij TTS Quality Logistics uit het Twentse Rijssen. Dat hadden we trouwens over ieder land kunnen zeggen. Want naast goederenvervoer naar Zwitserland kunt u ook bij ze terecht voor alle andere bestemmingen op de wereld.transport naar Zwitserland

Daarbij zorgen ze niet alleen voor een snelle en betrouwbare chauffeur, maar ook voor alle andere zaken die bij zo’n transport komen kijken. Weet u bijvoorbeeld hoe uw goederen vanuit uw pakhuis naar de vrachtwagen komen? En welke douanezaken er allemaal geregeld moeten worden? Dat hoeft ook niet, want dat regelt TTS QL er gewoon bij.

Zo verloopt uw transport naar Zwitserland

Het transport naar Zwitserland verloopt als volgt: u neemt telefonisch contact op met deze vervoerder. Deze regelt vervolgens een chauffeur met laadruimte en alle randzaken die bij uw vervoer komen kijken. Vervolgens komt deze vrachtwagen uw goederen ophalen en kan uw goederenvervoer naar Zwitserland beginnen.

Omdat alle douanezaken al geregeld zijn kan de chauffeur in een streep naar zijn eindbestemming rijden. Daar komt hij aan op het afgesproken tijdstip, omdat u daar vooraf al garantie op hebt gekregen. Uw klant is daarmee zeer tevreden en zegt meteen toe de volgende keer weer voor u te kiezen. En dat allemaal voor een transport dat u geen enkele moeite heeft gekost. Makkelijk he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *