Transittijden naar Portugal zijn korter dan u denkt

Helemaal naar het zuiden, zult u denken, dat zal wel lange transittijden naar Portugal opleveren? Maar niets is minder waar. Als u een vervoer door een specialist laat regelen dan zijn de levertijden naar Portugal altijd veel korter dan u denkt. Het enige dat u dus hoeft te doen is even zo’n specialist vinden. Maar daar zullen we u bij helpen. Want een transport naar Portugal is een bijzondere klus, dat u niet aan de eerste de beste wilt overdragen. Het gaat immers om uw kostbare lading. En dat realiseren we ons maar al te goed.

De transittijden naar Portugal zijn bij BTA International uit Twente altijd de kortste van heel Nederland. Hoe dat kan? Dat is heel simpel, ze hebben zelf geen vervoer. U zult nu misschien denken dat dit een grap is, maar bij levertijden naar Portugal is dat echt het gemakkelijkst.Transittijden naar Portugal

Een bedrijf met eigen auto’s of schepen is namelijk altijd afhankelijk van waar deze zich bevinden. En daarvan hangt vervolgens uw transport naar Portugal af. Terwijl een bedrijf dat extern een stuk laadruim kan inhuren, altijd kan werken met vervoerders die direct kunnen vertrekken. Simpel toch? Dat dachten we.

Transittijden naar Portugal tegen de laagste prijs

Bovendien heeft deze vorm van vervoer niet alleen voordelen voor de transittijden naar Portugal. Ook de prijs van uw transport naar Portugal wordt er namelijk flink lager van. Want er kan altijd gekozen worden door verschillende vervoerders, waardoor de laagste prijs gekozen kan worden. Snel en goedkoop transport, dus.

De levertijden naar Portugal van BTA International zijn soms maar twee dagen. Dat komt omdat ze in veel gevallen morgen al kunnen vertrekken. Ongeacht uw lading, en ongeacht de eindbestemming. En dat is dus precies waar u naar zoekt. Want tijd heeft u niet te verliezen, maar het mag ook niet teveel kosten. Dat weten we als geen ander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *