Leer zelf de aangeboden transittijden naar Spanje te beoordelen

Elke aanbieder van een transport naar Spanje zal u ander transittijden naar Spanje aanbieden. En elke aanbieder zal u ook vertellen dat het echt niet sneller kan. Daarom is het belangrijk om zelf in te kunnen schatten welke transporteur u de beste voorwaarden biedt. En de levertijden naar Spanje spelen daar natuurlijk een heel belangrijke rol in. Hier leggen we u uit waar u op moet letten, en waarom u nooit moet geloven dat het niet in twee dagen geregeld kan worden.

Transittijden naar Spanje, wat zijn dat eigenlijk? Nou, dat is heel simpel. Het is de tijd die goederen nodig hebben om van uw vertrekpunt in Nederland naar de eindbestemming in Spanje te komen. Een van de snelste transporteurs bij een dergelijk transport naar Spanje is BTA International uit het Twentse Rijssen.transittijden naar Spanje

Zij zijn namelijk in staat om uw goederen al binnen twee dagen af te leveren. Bijvoorbeeld in Catalonië, een van de noordelijke streken van Spanje. Dat komt omdat ze uw transport naar Spanje dagelijks kunnen laten vertrekken. En ook bij groupage transport, waarbij meerdere zendingen met elkaar worden gecombineerd, is er drie keer in de week een vertrek mogelijk.

Ga niet akkoord met lange transittijden naar Spanje

Omdat BTA International de snelste levenrancier is, stellen ze de norm voor de concurrentie. Zo is het bij BTA de norm dat levertijden naar Spanje nooit langer zijn dat zes dagen, en in veel gevallen veel korter zijn. En dat zijn transittijden waar uw klanten mee kunnen leven.

Voor een transport naar Nederland geldt natuurlijk hetzelfde als voor een transport naar Spanje: ook die zendingen kunnen altijd binnen enkele dagen worden afgeleverd. En het mooie is dat u bij deze leverancier altijd garantie krijgt op de beloofde transittijden. Dat betekent dat u uw afspraken richting uw afnemers ook altijd kunt nakomen. En daar is het u natuurlijk allemaal om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *