Transport naar Portugal kan ook over zee

Waar veel mensen bij een transport naar Portugal aan een wegtransport denken, kan het op veel meer manieren worden uitgevoerd. Hoe een vervoer er precies uit komt te zien ligt daarbij vooral aan wat u wilt vervoeren, waar het naartoe moet en hoeveel tijd u heeft. De inschatting die daarna volgt hoeft u overigens niet zelf te maken. Want net als bij een transport vanuit Portugal zijn er experts die alles voor u kunnen regelen. En de beste experts zitten in het Twentse Rijssen. Zij hebben namelijk zelfs tijdelijke opslagruimte ter beschikking.

Als u een transport naar Portugal nodig heeft wilt u het liefst totaal ontzorgd worden. Net zoals bij het kopen van een keuken of het repareren van een auto. Alleen zijn er nog steeds veel ondernemers die denken dat een transport vanuit Portugal relatief gemakkelijk zelf te regelen is.transport naar Portugal

Daar verkijken ze zich gemakkelijk op. Want een goed goederenvervoer begint namelijk niet als de lading onderweg gaat, maar al een paar stappen eerder. Bijvoorbeeld bij de keuze voor de vorm van transport. Want dat kan namelijk op veel manieren, zoals door de lucht, per schip of over de weg.

Laat een transport naar Portugal voor u werken

Net als bij een transport vanuit Portugal kan het zijn dat u tijdelijke opslagruimte nodig heeft. Simpelweg omdat u zelf niet genoeg ruimte heeft, of omdat de goederen moeten worden omgepakt voor ze naar uw klanten gaan.

In dat geval biedt BTA International genoeg tijdelijke opslagruimte voor uw lading. En niet alleen bij een transport vanuit Portugal, maar ook wanneer uw spullen vanuit elke andere bestemming moeten komen. En omdat ze ook perfect voorraadbeheer bieden, kunt u er ook voor kiezen om uw goederen er lange tijd te laten liggen en direct naar uw klanten te laten brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *