Transport naar Portugal kan voor uw onderneming het verschil maken

Een transport naar Portugal wordt onder Nederlandse ondernemers steeds populairder. Niet in de laatste plaats omdat het land een steeds goedkopere plek wordt om te laten produceren. Terwijl de kwaliteit die binnenkomt over het algemeen juist erg hoog ligt. En vergeet niet dat de transittijden vanuit Portugal ook nog eens kort zijn. Wat wilt u dan eigenlijk nog meer? Nou, levertijden vanuit Portugal die korter zijn dan bij een ander. En onder de streep een lagere prijs voor uw transport. Lees deze tekst, dan weet u meteen hoe we daar samen voor kunnen zorgen.

Als u een keer een transport naar Portugal nodig heeft dan is het vandaag wel. Het probleem is alleen dat u eigenlijk geen idee heeft waar u moet beginnen. Niet zo gek ook, want u heeft nog nooit een internationaal transport opgezet. En daarom kunnen de transittijden vanuit Portugal veel langer dan nodig zijn. Gelukkig is daar BTA International uit Hengelo, het bedrijf dat direct voor u aan de slag gaat. Dat betekent in het meest optimale geval dat uw spullen nog vandaag onderweg zijn. En dat zijn levertijden vanuit Portugal waar u echt niet op gerekend had. Ook wel eens fijn, zo’n meevaller.transport naar Portugal

Kies zelf voor de ingrediënten bij uw transport naar Portugal

Maar wat u ook niet moet vergeten is dat ze uw transport naar Portugal bij BTA van voor tot achter organiseren. En dat betekent niet alleen het vervoer met snelle transittijden vanuit Portugal, maar bijvoorbeeld ook alle douanezaken. Want hoewel het een transport binnen Europa is, zijn er soms toch veel papieren vereist. En heeft u die niet, dan lopen de levertijden vanuit Portugal al snel op. En dat is wel het laatste dat u wilt. Maar gelukkig weten ze dat bij BTA als geen ander. Want zij doen al jaren niets anders dan transporten verzorgen voor honderden Nederlandse bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *