Transportpapieren kunnen het lastigste deel van uw transport zijn

Voor veel ondernemers komen de transportpapieren die voor een internationaal transport nodig zijn als een ongewenste verrassing om de hoek kijken. Want als u dacht dat alles geregeld was, blijkt dit toch niet zo te zijn. En in het slechtste geval is er zelfs een hele papierwinkel aan douanepapieren nodig. Maar dit kunt u ook uitbesteden. Er is namelijk een nieuwe partij opgestaan die alle customs zaken voor u verzorgt. En dan kunnen ze ook nog het transport voor u realiseren.

In het oosten van het land hebben we namelijk TTS Customs ontdekt. Dat klinkt als een geheel nieuwe partij in de wereld van de douanepapieren, maar dat blijkt niet waar. De organisatie is namelijk ontstaan uit verschillende bekende transportbedrijven. En daar werkte al langer een eigen customs afdeling die alle transportpapieren voor zijn klanten regelde.transportpapieren

Onbelangrijk is daarbij wat de bestemming van een transport is. Het kan bijvoorbeeld om een plek binnen Europa gaan, maar in dat geval is het aantal documenten nog wel te overzien. Dat heeft natuurlijk te maken met de vrijstellingen die bedrijven uit de Europese Unie hebben gekregen. Maar ligt uw bestemming buiten de EU, dan wordt het een heel ander verhaal.

Alle transportpapieren zijn bekend bij deze experts

Op deze customs afdeling weten ze namelijk als geen ander welke restricties en papieren er nodig zijn bij bepaalde bestemmingen. Maar dat betekent niet dat een transport voor u ineens onmogelijk wordt.

In het geval u bijvoorbeeld een bijzonder zending naar China of Australië wilt vervoeren, lukt het ze bij TTS Customs namelijk ook gewoon om de douanepapieren binnen enkele uren in handen te hebben. Dat betekent niet alleen dat u zelf nergens omkijken naar hebt, maar ook dat elk transport dat u nodig heeft gegarandeerd op tijd wordt afgeleverd. En dat is natuurlijk de belangrijkste boodschap die u aan uw klanten wilt kunnen afgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *