Besteed de uitvoer aangifte uit en bespaar veel tijd

Wie wereldwijd zaken doet weet het: moeten er goederen buiten de EU worden gebracht, dan is een uitvoer aangifte nodig. Maar wie wel eens geprobeerd heeft zo’n document zelf in te vullen, maakt ook direct kennis met het uitgebreide karakter van douanepapieren. Niet gek ook, want ze moeten een douanier compleet vertellen welke zending er een land binnenkomt. Maar ze kunnen u wel veel werk opleveren. Daarom is het goed om te weten dat er ook aanbieders zijn die alle douanezaken van u overnemen.

Een uitvoer aangifte uitbesteden klinkt misschien als een kostbare klus, maar dat valt best mee. In Rijssen zit bijvoorbeeld een transportbedrijf dat een eigen douaneafdeling heeft, en die voor u alle douanepapieren kan verzorgen. Dus niet alleen een uitvoer aangifte, maar ook een invoer aangifte en een CvO.uitvoer aangifte

En omdat u natuurlijk wel zeker wilt zijn van de uitstekende reputatie van uw transportpartners, heeft u ook voor de certificeringen die ze hebben. Zo beschikt dit bedrijf over een AEO-F certificering, wat betekent dat de douane ze als betrouwbaar en vakbekwaam bestempelt. En dat werkt wel zo lekker als het om uw kostbare zending gaat.

Combineer de uitvoer aangifte met het vervoer

Nog veel voordeliger wordt het als de invoer aangifte of uitvoer aangifte gekoppeld wordt aan het transport. Dan kunt u namelijk alles in een keer laten regelen. Dit transportbedrijf is op die manier namelijk in staat om binnen enkele uren zowel het vervoer, als alle bijkomende zaken voor u te verzorgen.

En dat betekent dan weer dat uw goederen morgen al onderweg kunnen zijn. Ongeacht de eindbestemming van uw goederen, de douanepapieren die vereist zijn of de modaliteit van vervoer waarmee ze verscheept moeten worden. Zo heeft u in de toekomst dus maar een partij nodig die alle logistieke werkzaamheden voor u uitvoeren, en dat houdt de lijntjes lekker kort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *