Verander uw douanepapieren van een sluitpost in een prioriteit

Als u al eens met douanepapieren op de koffie bent gekomen, dan hoeven we het u hier waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Maar voor degenen die dat nog nooit hebben meegemaakt doen we het toch. Een douanier kan meedogenloos zijn als uw papieren niet in orde zijn, en daarom moet u er vooraf voldoende tijd in steken. Neem bijvoorbeeld de uitvoeraangifte, daaraan mag niets ontbreken. Maar als u zelf eigenlijk helemaal niet weet wat er allemaal op die papieren moet staan, hoe weet u dan wanneer het genoeg is? Nou, dat hoeft gelukkig niet, want daarvoor hebben we een perfecte partner gevonden.

En die zit vandaag nog voor u klaar. Want we hebben nu toch een partij gevonden, die wel heel goed weet welke douanepapieren voor u allemaal van belang zijn. Want als u alleen maar even aan ze meedeelt wat u wilt vervoeren en wat de eindbestemming is, dan weten ze al genoeg. En dat is wel veel sneller dan u vooraf misschien had durven hopen. En bovendien is het fijn, omdat ook de douanier op dat moment voldoende informatie krijgt om gewoon even een paraaf te zetten. En zo voorkomt u met deze perfecte uitvoeraangifte vervelende vertraging aan de grens. En daar is het u natuurlijk allemaal om te doen.douanepapieren

Voor u zijn douanepapieren ineens ook heel belangrijk

Over die vertraging gesproken: vraag eens een Nederlandse ondernemer die het belang van douanepapieren heeft onderschat wat er allemaal kan gebeuren. Dan laat u het wel uit uw hoofd om ze te onderschatten. Want een douanier die niet tevreden is, is niet te vermurwen. En dat betekent dat uw goederen zonder pardon worden stilgezet. En zolang de uitvoeraangifte niet is aangevuld zullen ze dat ook blijven staan. Nou, het behoeft geen verdere uitleg dat dit hele dure uren voor u zijn. En dat wilt u natuurlijk koste wat kost voorkomen. En met TTS Customs is dat in een keer geregeld.