Vergroot uw slagkracht met de kennis van TLN

Hoewel u misschien denkt al veel te weten over werken in de transport en logistiek, zijn er altijd dagen waarop u voor verrassingen kunt komen te staan. Of momenten waarop u wordt geconfronteerd met nieuwe regelgeving, en u graag wilt weten wat dit voor u betekent. Op zo’n moment is het prettig om te kunnen terugvallen op een ondernemersorganisatie die op elke vraag een antwoord heeft. En zo’n organisatie is Transport en Logistiek Nederland (TLN).

TLN behartigt inmiddels de belangen van ruim 5.500 Nederlandse transportondernemers, die samen zorgen voor een sterke ketting van kennis en kunde. Bovendien heeft de organisatie met haar achterban een sterke stem richting de politiek. Dat is bijvoorbeeld gunstig wanneer er nieuwe regelgeving wordt gemaakt, en de transportondernemers zich graag beter gehoord voelen.tln

Lid worden mag dan misschien geld kosten, daarna is veel specialistische kennis gratis beschikbaar. Dat betekent dat u als het ware in een keer een extra personeelslid heeft, die perfect op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van logistiek en transport. En dat is makkelijk en goedkoop. En niet alleen over Nederland, maar over heel Europa.

Profiteer van het voordeel dat TLN u biedt

Ook buiten kantoortijd biedt Transport en Logistiek Nederland u vele voordelen. Want waar eerder alleen persoonlijk contact nieuwe inzichten kon opleveren, is nu ook veel informatie digitaal inzichtelijk.

Bovendien bieden ze maandelijks meerdere bijeenkomsten over uiteenlopende onderwerpen. Laat u bijvoorbeeld kosteloos bijpraten over het toepassen van de nieuwe CAO, of over de nieuwste regels rond rijtijden. Want TLN is niet alleen een aanspreekpunt voor alle werkgevers, maar ook zeker voor al haar werknemers. En tot slot betekent het lidmaatschap van de organisatie een flinke upgrade van uw netwerk. Want ineens heeft u er ruim 5.500 Nederlandse kennissen bij, die allemaal actief zijn in uw sector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *