Verras al uw medewerkers met zo’n zeevracht naar Irak

U heeft misschien collega’s die niets zien in een zeevracht naar Irak. Dat kan zijn, maar daaraan hebt u als directeur natuurlijk geen boodschap. U weet namelijk waar een zeetransport naar Irak allemaal toe kan leiden. En dat zijn kansen die uw organisatie echt niet wil missen. En daarom bent u ook naarstig op zoek naar een partij die de zeecontainer naar Irak kan sturen. Want één ding bent u wel met uw mensen eens. Het is een groot risico om deze klus helemaal zelf op te pakken. Gelukkig kunt u binnen vijf minuten weten wie hem wel voor u kan klaren.

Aan een zeevracht naar Irak kleven namelijk wel degelijk risico’s. Die hebben op zich weinig te maken met het land waarnaar u de zending wilt versturen, maar wel met de problemen die bij alle zeevrachten komen kijken. En dat is bij een zeetransport naar Irak niet anders. En zijn namelijk heel veel randzaken die geregeld moeten worden om uw zeecontainer naar Irak te kunnen sturen. En dat merkt u pas als u er zelf mee aan de slag zou gaan. En dat raden we u dus ten strengste af. Want bij iedere stap die gezet moet worden liggen de problemen op de loer. En die wil je mijden.zeevracht naar Irak

Laat uw zeevracht naar Irak aan de besten over

Gelukkig hebben we in TTS TransOcean een partij gevonden die we zelfs onze eigen zeevracht naar Irak zouden laten uitvoeren. Zoveel vertrouwen hebben we in deze experts. Niets voor niets hebben ze in het verleden al tientallen keren een zeetransport naar Irak geregeld voor anderen. Dus een keertje meer of minder maakt ook niet uit. En het is juist die ervaring waarvan u kunt profiteren. En om de kosten hoeft u het niet te laten. Zelf een zeecontainer naar Irak sturen is duurder, dat merkten we wel toen we de lage prijs onder de offerte van TTS zagen.