Dagelijks vertrek voor een transport naar Spanje

Tijd en kosten, dat zijn de twee belangrijkste factoren bij een transport naar Spanje. Heeft u dus zo’n vervoer nodig, dan let u dus goed op de levertijden. Maar wat zeggen die als uw transport vanuit Spanje niet vandaag nog kan vertrekken? Dat is iets waar veel ondernemers niet over nadenken. Bij BTA International doen ze dat wel. En dat is uw geluk, want dat is namelijk een transportbedrijf. En zij leveren uw goederen altijd op tijd af.

Bij een transport naar Spanje wilt u natuurlijk gewoon dat uw spullen vandaag nog onderweg zijn. En als u opslag en overslag nodig heeft, bijvoorbeeld omdat de goederen naar de Canarische Eilanden moeten, wilt u dat ook geregeld hebben. En daar hebben ze bij dit bedrijf op ingestoken.transport naar Spanje

Want naast een transport vanuit Spanje en vervoer naar het Iberisch schiereiland is BTA namelijk gespecialiseerd in totaaloplossingen. Ze halen de zending bijvoorbeeld bij u op, en leveren deze bij uw klant in Spanje af. Alleen op die manier kan een transport naar Spanje helemaal naar uw zin zijn, vinden ze.

Dit transport naar Spanje deelt u met anderen

Er is nog een ander groot voordeel van samenwerken met dit bedrijf. Zij zijn namelijk in staan om bij een transport vanuit Spanje, maar ook bij een transport naar Spanje, de laadruimte te delen. Dat betekent dat u niet de hele verzendkosten hoeft te betalen, maar alleen voor uw lading.

Tel daar de mogelijkheden voor opslag en overslag bij op, en u heeft nergens omkijken naar. En dat is een groter voordeel dan u nu misschien nog denkt, want opslag en overslag is vaak een ondergeschoven kindje. Maar niet bij BTA International. En dat merkt u al vanaf het eerste telefoontje. En dat is trouwens ook het enige telefoontje dat u nodig heeft voor een transport naar Spanje, zo snel werken ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *