Verover de wereld met een luchtvracht naar Nieuw Zeeland

Je kunt niet verder gaan dan met een luchtvracht naar Nieuw Zeeland. Toch is het regelen van zo’n transport per vliegtuig dichterbij dan je denkt. In het Twentse Rijssen zit namelijk een organisatie die binnen enkele uren een luchttransport naar Nieuw Zeeland voor je kan opzetten. Op die manier ligt de wereld in een keer aan je voeten. En hoef je dus nooit meer een potentiële klant nee te verkopen. En dat is natuurlijk waar het je allemaal om te doen is.

Je had een aantal jaren geleden misschien niet gedacht dat je ook een luchtvracht naar Nieuw Zeeland zou versturen. Maar nu jou onderdelen, kunstwerken of gebruiksvoorwerpen ineens zo populair zijn geworden, heb je al menig transport per vliegtuig laten vertrekken.luchtvracht naar Nieuw Zeeland

Een luchttransport naar Nieuw Zeeland hoeft dan ook geen uitzondering meer te zijn. Er komt namelijk precies hetzelfde bij kijken als bij elk ander transport per vliegtuig. Douanepapieren, overslag na de luchthaven, je kent het hele verhaal wel. Maar gelukkig nemen ze je dat werk bij TTS TransAir allemaal uit handen. Want hier ontzorgen ze je helemaal.

Spreek gewoon Nederlands bij een luchtvracht naar Nieuw Zeeland

Wat ook heel erg gemakkelijk is, is dat je rond je luchttransport naar Nieuw Zeeland een eigen aanspreekpunt hebt. Iemand die precies weet wat er allemaal nog geregeld moet worden, of waar je goederen zich op dat moment bevinden.

En wil je in dit stadium eigenlijk alleen nog maar weten wat een transport per vliegtuig je eventueel gaat kosten? Geen probleem, bij TTS TransAir maken ze binnen enkele minuten een op maat gemaakte offerte voor je. Maar je bent bij deze gewaarschuwd: het bedrag onder de streep zal zo laag zijn, dat je eigenlijk niet kunt weigeren. Maar dat is natuurlijk ook precies waar je op hoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *