Uw eerste kennismaking met de wereld van de luchtvracht

Als ondernemer is het een hele stap als u voor de eerste keer luchtvracht gaat inzetten voor uw zendingen. Het voelt namelijk toch alsof u een deel van de wereld gaat veroveren. Zorg er daarom voor dat uw luchttransport vlekkeloos verloopt, zodat u achteraf met een goed gevoel kunt terugkijken op het eerste transport per vliegtuig. En dat voor uw klant hetzelfde geldt. Hoe u dat doet? Dat leggen we u graag uit.

Het is wel toepasselijk om u eerst te feliciteren met het zoeken naar uw eerste luchtvracht. Dat betekent waarschijnlijk namelijk dat u een nieuwe klant heeft gevonden op grote afstand van uw eigen bedrijf. Toch een hele stap voor een ondernemer.luchtvracht

Maar nu het serieuze deel, want bij een luchttransport liggen veel bedreigingen op de loer. Daarom is het verstandig om niet zelf aan het puzzelen te gaan, maar om het transport per vliegtuig door een specialist te laten uitvoeren. Een specialist zoals TTS TransAir uit Rijssen, waar experts werken die elk land ter wereld voor u kunnen bereiken.

De tweede stap naar een succesvolle luchtvracht

Als u heeft gekozen voor een vervoerder van uw luchttransport, dan ik het belangrijk om na te denken over wat u allemaal wilt uitbesteden. Gaat u voor totaal ontzorgen, dan laat u bijvoorbeeld ook de douanepapieren en de overslag regelen. Kunt u dat zelf, of wil uw klant het een en ander verzorgen, dan kunt u daar op besparen. Maak daar vooraf altijd goede afspraken over.

Denk bovendien breder dan over alleen dit transport per vliegtuig. Een expert zoals TTS TransAir kan namelijk ook de tijdelijke opslag van uw goederen verzorgen. Of het vervoer vanaf de luchthaven naar de eindbestemming voor zijn rekening nemen. Zo ziet u wel dat een luchtvracht weliswaar een nieuwe wereld is, maar dat dit vooral het begin is van een succesvolle tijd in de internationale handel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *