Zelden heeft u douanepapieren gekregen voor zo’n lage prijs

Er zijn tal van aanbieders die zeggen dat ze u perfect kunnen helpen met douanepapieren. Daarvoor is onze ervaring in de transportsector groot genoeg. Maar er is er maar één die een douanier echt kan overtuigen, en voor u dus echt van toegevoegde waarde kan zijn. Maar voor u als leek is het moeilijk om deze te vinden. Want online lijken ze allemaal op elkaar. Terwijl dat in de praktijk dus echt niet zo is, zo weten we inmiddels. En laten we hier nou eens uitleggen hoe dat bij uw volgende uitvoeraangifte het verschil kan maken.

Er zijn weinig transporten te bedenken waarvoor u geen uitvoeraangifte nodig heeft. Het is daarom van groot belang om een betrouwbaar adres te hebben voor al uw douanepapieren. Want u kunt er natuurlijk zelf mee aan de slag gaan, maar dat vinden we erg onverstandig. Sterker nog, de fouten die u daarmee kunt maken kunnen uw transport de nek omdraaien. Bijvoorbeeld omdat de douanier niet tevreden is, en uw spullen dagenlang aan de grens worden stilgezet. Dat is natuurlijk de nachtmerrie voor iedere ondernemer. Maar er is natuurlijk ook een gemakkelijke manier om dat te voorkomen. En dat is door gewoon even contact op te nemen met TTS Customs. Want zij zitten elke dag klaar voor u.douanepapieren

Neem alvast een kijkje op deze website over douanepapieren

Als u met iemand praat over douanepapieren, dan weet u meteen of u met een expert of een leek te maken heeft. Maar dat is nog niet zo erg, zolang de douanier die uw transport beoordeelt dat gevoel maar niet heeft. Want als hij uw uitvoeraangifte bekijkt ziet hij in een oogwenk of het klopt. En is dat niet zo, dan zijn de consequenties voor u. Want de eerste douanepost die zoiets door de vingers ziet, moeten wij nog leren kennen. Maar gelukkig kunt u die problemen voorkomen door in zee te gaan met TTS Customs.