Zet douanepapieren op de eerste plaats in uw proces

Als ondernemer weet u het misschien al lang, maar toch kan het geen kwaad om het nogmaals te benoemen: douanepapieren zijn enorm belangrijk. Als dat voor u niets nieuws is, moet u deze tekst toch even blijven lezen. Want wij hebben een bedrijf gevonden dat iedere douanier op de wereld gelukkig kan maken. En heeft u nou nog nooit van een uitvoeraangifte gehoord, dan moet u beslist verder lezen. Want dan kunt u het belang van deze papieren niet helemaal goed inschatten, terwijl ze voor flinke vertragingen en kosten kunnen zorgen. En dat is natuurlijk wel het laatste waarop u zit te wachten.

Als ondernemer in de transport en logistiek is het voor u gek om te kiezen voor het maken van extra kosten. Behalve als deze kosten vooral gezien moeten worden als een investering, bijvoorbeeld in de relaties met een douanier. Bij douanepapieren is dat het geval. Want de kans is groot dat u daarmee in het verleden altijd zelf aan de slag ging. Maar dat is dus niet meer nodig. Heeft u bijvoorbeeld een uitvoeraangifte nodig, dan gaat TTS Customs uit Hengelo direct voor u aan de slag. Binnen enkele uren heeft u het belangrijke papier al in uw bezit. Ongeacht de bestemming van uw transport, of de goederen die u wilt vervoeren.douanepapieren

Maak kosten voor douanepapieren die zich direct terugbetalen

Gelukkig zijn de kosten voor het verkrijgen van alle benodigde douanepapieren altijd te overzien. Toch zullen we u ervan moeten overtuigen dat deze extra kosten de moeite waard zijn. En dat is heel simpel: stuur maar eens een transport onderweg zonder alle papieren. De eerste de beste douanier zal de boel tegenhouden, tot het moment dat al het papierwerk in orde is. Begrijpt u nou het belang van een goede uitvoeraangifte? Dan is er dus geen enkele reden meer om niet direct te bellen met Hengelo, want bij TTS Customs zitten ze nu voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *