Zo kunt u de douanepapieren bij uw transport helemaal vergeten

Als u de kop boven dit artikel ziet, kunt u zich vast niet voorstellen dat deze echt over douanepapieren gaat. Want u heeft altijd geleerd dat een invoeraangifte een van de belangrijkste zaken rond een internationaal transport is. En we willen hier ook echt niet zeggen dat dit niet zo is. We willen alleen duidelijk maken dat dit niet uw zorg hoeft te zijn. Want u bent nou eenmaal geen douanier, maar goed in heel andere dingen. En dat moet ook vooral zo blijven. Daarom willen we u er wel op wijzen hoe deze documenten niet meer uw zorg hoeven te zijn.

Het hing tot op heden altijd als een donker wolk boven ieder transport: de douanepapieren. Want als u zelf aan het puzzelen ging, raakte u al snel het overzicht kwijt. Het leek zelfs knap dat een douanier dat niet overkwam. Maar vergeet daarbij niet dat deze alleen de invoeraangifte voor zijn eigen land hoeft te checken. Terwijl u voor ieder transport met een nieuwe bestemming weer nieuwe papieren nodig heeft. En dat maakt alles natuurlijk wel een stukje gecompliceerder. Maar deze complicaties kunnen door een bedrijf in Hengelo in een keer voor u worden weggenomen.douanepapieren

Alle douanepapieren in een keer in uw bezit

Want bij TTS Customs in Twente zijn ze namelijk de hele dag bezig om douanepapieren voor allerlei transporten te regelen. Als een ervaren douanier gaat iedere specialist bij dit bedrijf namelijk alle eisen van een transport af, en hij zoekt er de juiste papieren. Vervolgens worden deze helemaal op de juiste manier ingevuld. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook voor uw volgende transport een invoeraangifte regelen. Of welk papier er verder ook allemaal maar nodig is. De kans is zelfs groot dat zij dat beter weten dan u zelf. Maar dat is helemaal niet erg, want ze zitten nu al klaar om alles voor u uit te zoeken en te regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *